Kef heeft mooie houten kisten die je zelf naar wens kunt invullen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden gemaakt in verschillende prijsklassen. De prijzen zijn inclusief BTW en zijn, afhankelijk van de inhoud van de kist, een indicatie. Bel ons voor een advies op maat (020 – 420 0097) zodat wij de meest smaakvolle kadokist voor je kunnen samenstellen.

KEF kist groot
2 gangen wijn en kaas
€ 65,-

Met deze KEF kist kunt u zelf twee kaasplateau’s met bijpassende wijn cadeau doen. De eerste gang bestaat uit een fles Chenin Blanc uit Saumur met een Crottin de Chavignol, Selles-sur-Cher, Camembert, Poiret de la Meuse en een stukje vijgenbrood. Bij de tweede gang gaat een fles Escapade Cincault uit de Pays d’Oc met een zwarte peper worst van Brandt en Levie, Morbier, Petit-Lisieux, Fourme d’Ambert en Membrillo.

 

KEF kist klein
Bier & Co
€ 24,00

Een stevige blonde Lousberg van 8 % uit Gent doet het met drie mooie Nederlandse Kazen. Een oude geit uit Zuid-Holland, een Boeren Belegen koe met Fenegriek uit Streefkerk (gaat erg goed samen met mooi bitter bier) en een overjarige schapenkaas van Texel.

 

 

KEF kist klein
De witte Bourgogne
€ 42,50

Deze vol frisse Chardonnay uit de Bourgogne is op hout gerijpt en doet het goed bij een brede selectie aan kazen. Een Selles-sur-Cher uit de Centre France, een stuk brie de Montereau uit Ile-de-France, Reblochon fermier uit de Savoie, extra oude Comté uit de Jura en een Bleu des Basques uit de Pyrenneëen vormen samen een mooi plateau.

 

KEF kist groot
De wijnkist
€ 85,-

Deze kist bevat een mooie dwarsdoorsnede van ons wijnassortiment. Een frisse Sauvignon blanc uit Touraine, een volle Chapoton uit de Rhône, een pittig zoete Pommeau de Normandie en een klassieke Champagne van Larmandier-Bernier.

 

 

KEF kist klein
Champagne / De Bubble-box
€ 65,00

Wellicht kent u hem al. De klassieke Larmandier Champagne. We combineren de champagne met de Etoiles de Berger, een ster onder de geiten en twee kazen uit de Champagnestreek; de frisse witschimmel Chaource en de lichtpittige roodflora Langres.

 

 

KEF kist groot
Le Grand Dessert
€ 150,-

Met een fles Muscat de Beaumes de Venise en een fles Fonseca Guimaraens vintage port is de sterke basis gelegd voor een rijk plateau. De kaasselectie omvat een Feuille de Limousin, een punt truffelbrie, Vieux Boulogne, Tomme de Savoie, Laguiole en Roquefort de Carles. Daarbij een worst van Brandt&Levie, een plak Terrine de Foie Gras de Canard, een potje Epoussaille Gourmande en een tros gedroogde moscateldruiven.

 

KEF kist klein
Petit Clos & Charcuterie
€ 36,50

Deze rode Loire wijn van de Cabernet Franc druif doet het goed bij mooie charcuterie. Een stevig winterpakket in combinatie met een plak Terrine de Foie Gras de Canard en een stuk rillette van wilde gans van de Pasteibakkerij en een droge worst van Brandt&Levie.

Openingstijden Marnixstraat

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 – 18:00
Woensdag
10:00 – 18:30
Donderdag
10:00 – 18:30
Vrijdag
10:00 – 18:30
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
12:00 – 18:30

Kef op Facebook

Ophokplicht!
Boer Meijer moest z'n kippen binnen zetten. Staat er dus opeens een 2-NL op onze eitjes... Dus geen 1 als certificering van de vrije uitloop zoals we gewend zijn.
Maar de ophokplicht is opgeheven en ze mogen weer lekker naar buiten om rond te banjeren.
Ik verheug me nu al op morgenochtend!
... See MoreSee Less

Op zoek naar lekkere verse eitjes? Wij hebben de fijne Freilandeieren met knalgele dooier uit Vreeland van Jan Meijer! Als je wilt checken of een ei vers is, kun je dat zien als je een ei bakt: Het e...

Bekijk op Facebook

Met pijn in ons hart zien we zo nu en dan al mensen door het raam gluren in Noord. Hoewel we ontzettend graag zouden willen dat onze deuren al wagenwijd open staan voor jullie, zijn we nog hard bezig om er voor te zorgen dat we weer een mooi weekend tegemoet kunnen gaan. Vanaf morgen kunnen jullie wel weer bij ons terecht. Hier een overzicht van de openingstijden in Noord deze week:

Openingstijden Proeflokaal:
donderdag: 12.00 tot 19.00
vrijdag: 10.00 tot 20.00
zaterdag: 10.00 tot 20.00
zondag: 12.00 tot 19.00

Openingstijden Winkel:
donderdag: 10.00 tot 18.00
vrijdag: 10.00 tot 18.00
zaterdag: 10.00 tot 18.00
zondag: gesloten
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook