We opened our third store!

We just opened our third cheese shop in Amsterdam! Just take the Buikslotermeer-ferry at Amsterdam Central Station and you'll find us at a walking distance.
Read more

Fresh cheese

Our cheese is always fresh because we move along with the seasons. We serve raw milk cheeses mostly from small farms in France and The Netherlands.
Read more

Visit our stores

We take good care of our cheeses and our team members can tell you everything about the taste and origin.
Read more

opening hours shops

cheese and more



laatste nieuws

6 dagen geleden

Donderdagavond 26 oktober presenteren we samen met Elaine van Wilde Chutney een ‘Papillae Ping Pong’ avond waarbij je smaakpapillen zullen zinderen als nooit tevoren!

Speciaal voor deze avond heeft Elaine de tofste bieren geselecteerd. In combinatie met de door haar gemaakte chutneys, marmelades en andere spannende fermentaties, en uiteraard de kazen van Kef, willen we jullie, de gelukkige proever, in vijf rondes meenemen naar alle verre uithoeken van de tong. Hierbij zullen de vijf fundamentele smaken van het proefzintuig de revue zullen passeren: zout, zuur zoet, bitter en umami.

Op de foto zie je vast een voorproefje van de bieren die we hebben geselecteerd. Wil je hier bij zijn, mail dan naar proeflab@abrahamkef.nl en laat ons weten met hoeveel mensen je wilt komen. De kosten bedragen €30,- per persoonOver zinderende smaakpapillen gesproken... we hebben deze week al het voorproef werk mogen doen en man, wat zitten er geweldige combo's bij!

Hier vast als lekkermakertje een foto van de bieren die jullie krijgen te proeven..
... Lees meerLees minder

Donderdagavond 26 oktober presenteren we samen met Elaine van Wilde Chutney een ‘Papillae Ping Pong’ avond waarbij je smaakpapillen zullen zinderen als nooit tevoren!

Speciaal voor deze avond heeft Elaine de tofste bieren geselecteerd. In combinatie met de door haar gemaakte chutneys, marmelades en andere spannende fermentaties, en uiteraard de kazen van Kef, willen we jullie, de gelukkige proever, in vijf rondes meenemen naar alle verre uithoeken van de tong. Hierbij zullen de vijf fundamentele smaken van het proefzintuig de revue zullen passeren: zout, zuur zoet, bitter en umami.

Op de foto zie je vast een voorproefje van de bieren die we hebben geselecteerd. Wil je hier bij zijn, mail dan naar proeflab@abrahamkef.nl en laat ons weten met hoeveel mensen je wilt komen. De kosten bedragen €30,- per persoon

1 week geleden

Vorige week waren de baasjes op zakenreis slash romantische holiday in de Franse Alpen. Naast een goed humeur en gespierde kuiten hebben ze ook de Beaufort d'été en Bleu du Vercors voor ons meegenomen! (Nom nom nom nom)

Beaufort d'été is een pittige bergkaas die in koperen tonnen gemaakt wordt van zomermelk (de kazen die wij nu hebben is gemaakt van de melk van augustus 2016). Het heeft een zachte structuur en een kruidige, gebalanceerde smaak die lang blijft hangen met aan het eind een fijn prikkeltje.

Bleu du Vercors is een rauwmelkse, biologische blauwschimmelkaas die door monsieur Daniël gemaakt is op Ferme de Roche-Rousse in de Vercors - tussen de Franse Alpen en de Drôme.
Heel jong blauw, slechts 25 dagen geaffineerd (lees: afgerijpt). We hebben er nu maar weinig van, maar hij komt in december weer terug!
... Lees meerLees minder

Vorige week waren de baasjes op zakenreis slash romantische holiday in de Franse Alpen. Naast een goed humeur en gespierde kuiten hebben ze ook de Beaufort dété en Bleu du Vercors voor ons meegenomen! (Nom nom nom nom)

Beaufort dété is een pittige bergkaas die in koperen tonnen gemaakt wordt van zomermelk (de kazen die wij nu hebben is gemaakt van de melk van augustus 2016). Het heeft een zachte structuur en een kruidige, gebalanceerde smaak die lang blijft hangen met aan het eind een fijn prikkeltje. 

Bleu du Vercors is een rauwmelkse, biologische blauwschimmelkaas die door  monsieur Daniël gemaakt is op Ferme de Roche-Rousse in de Vercors - tussen de Franse Alpen en de Drôme.
Heel jong blauw, slechts 25 dagen geaffineerd (lees: afgerijpt). We hebben er nu maar weinig van, maar hij komt in december weer terug!

Reageer op Facebook

Voor mij één van de lekkerste berg kazen

miam !

2 weken geleden

Donderdagavond 26 oktober hebben we iets heel bijzonders voor jullie in petto...

Samen met Elaine van Wilde Chutney presenteren we ‘Papillae Ping Pong’, een avond speciaal voor je smaakpapillen. We zullen bijzondere combinaties maken tussen bier, kaas, chutneys, marmelades en andere fermentaties. In vijf rondes reizen we naar de verre uithoeken van de tong - van zout tot zuur, van zoet tot bitter en umami.

Wil je hier bij zijn, mail dan naar proeflab@abrahamkef.nl en laat ons weten met hoeveel mensen je wilt komen. De kosten bedragen €30,- per persoon; je reservering is pas definitief na betaling van bovengenoemd bedrag.

Reageer wel snel, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Oct 26, 7:30pmKefBeste proevers,

Donderdagavond 26 oktober hebben we iets heel bijzonders voor jullie in petto!

Samen met Elaine van Wilde Chutney presenteren we een ‘Papillae Ping Pong’ avond waarbij je smaakpapillen zullen zinderen als nooit tevoren!

Speciaal voor deze avond heeft Elaine de tofste bieren geselecteerd. In combinatie met de door haar gemaakte chutneys, marmelades en andere spannende fermentaties, en uiteraard de kazen van Kef, willen we jullie, de gelukkige proever, in vijf rondes meenemen naar alle verre uithoeken van de tong. Hierbij zullen de vijf fundamentele smaken van het proefzintuig de revue zullen passeren: zout, zuur zoet, bitter en umami.

Wil je hier bij zijn, mail dan naar proeflab@abrahamkef.nl en laat ons weten met hoeveel mensen je wilt komen. De kosten bedragen €30,- per persoon; je reservering is pas definitief na betaling van bovengenoemd bedrag.

Reageer wel snel, er zijn een beperkt aantal plaatsen.

We kijken uit naar je komst!"


Methinks it’s time for a game of “Papillae Ping Pong”, An evening where your tastebuds bounce about with what is set on your table! Cheese, Beer and Chutneys. Teaming up with Fromagerie Abraham Kef this evening of tasting is sure be a game, set and match! For reservations please send an email to this address: proeflab@abrahamkef.nl seating is limited so please book soon to avoid disappointment. Tickets price €30
... Lees meerLees minder

Kaas & bierproeverij: Papillae Ping Pong

2 weken geleden

Oh ja hoor - De Mont d'Or is er weer!!
De romige charmeur op de kaasplank. En ook heerlijk uit de oven. Welkom terug bij Kef!
#vreugdedans
... Lees meerLees minder

Oh ja hoor - De Mont dOr is er weer!! 
De romige charmeur op de kaasplank. En ook heerlijk uit de oven. Welkom terug bij Kef!
 #vreugdedans

Reageer op Facebook

Lekkerrrr!

Ik doe nu die koe na!

Jaaaa daar word ik blij van

Teun Lelie

Romana Pavesi ☝️

Robert Krap. Hier hadden we het van de week al over

Jamie de Vre

Jeeee!!!! Lievelings!!!

Nina Bloemendaal

+ Bekijk meer reacties

3 weken geleden

'De Absolute Feestwinkel!' aldus een zeer blije en tevreden klant vandaag bij Kef op de Czaar Peterstraat #indepocket,#fijnwerken, ... Lees meerLees minder

De Absolute Feestwinkel! aldus een zeer blije en tevreden klant vandaag bij Kef op de Czaar Peterstraat #indepocket,#fijnwerken,

Reageer op Facebook

What is the Name froim the Cheese with the orange Rind, that looks like a Mountain Cheese :)?

Tilly Hopman 👍👍

Helemaal waar!

Natuurlijk een feestwinkel moet je plateau zien met zoveel lekkers.

1 maand geleden

Aanstaande zondag staat onze collega Mathilde van Mathilde's kaas op Het Eetbare Landschap Festival in Nieuw-Vennep waar ze een cursus Mozzarella-maken zal geven. Wil je weten hoe dat gaat - Mozzarella-stretchen? Tripje naar Nieuw-Vennep dit weekend?
#datisnietmathildeopdefoto
... Lees meerLees minder

Aanstaande zondag staat onze collega Mathilde van Mathildes kaas op  Het Eetbare Landschap Festival in Nieuw-Vennep waar ze een cursus Mozzarella-maken zal geven. Wil je weten hoe dat gaat - Mozzarella-stretchen? Tripje naar Nieuw-Vennep dit weekend? 
#datisnietmathildeopdefoto
Laad meer nieuws
facebook instagram twitter