Proeflab agenda

In de wintermaanden richten we ons Proeflokaal buiten de reguliere kaasproeverijen in als Proeflab. We organiseren in samenwerking met brouwers, wijnmakers of, bijvoorbeeld, saké-mensen avonden die in het teken staan van spannende en lekkere combinaties.

Hieronder alvast een lijstje met de komende speciale proeverijen die op de agenda staan, en waarvoor je je aan kunt melden!

 

Donderdag 24 oktober
19:30-22:30 uur
Kromme Haring, herfstproeverij Proeflab Kef

De heren van de Utrechtse brouwerij de Kromme Haring nemen hun biertjes mee naar het van der Pekplein. Samen met hun maken we lekkere en verassende kaas bier combinaties.

Reserveren via https://www.ticketkantoor.nl/shop/krommeharing

Zondag 24 november
19:30-22:30 uur
Herfstproeverij Natuursaké en kaas!

Onze Lieven presenteert samen met Dick een zeer uitdagende proeverij van de Japanse rijstwijn saké en kaas. Dick importeert zelf saké uit Japan.

Dick Stegewerns van Yoigokochi Sake Importers woonde jaren in Japan maar kwam 11 jaar geleden terug om bijzondere sake’s naar Europa te importeren. Yoigokochi werkt uitsluitend met pure sake: op basis van zuiver gefermenteerde rijst waar niets aan is toegevoegd en sommigen zelfs een aantal jaar gerijpt . We gaan in het rijke sake assortiment op zoek naar zowel  de confrontatie als de harmonie met onze rauwmelkse kazen

Reserveren via https://www.ticketkantoor.nl/shop/saké

 

facebook instagram twitter