Proeflokaal Kef

In ons Proeflokaal treden we in de voetsporen van Abraham en vertellen we je uitgebreid over de kaas, de wijn en de vele geweldige makers met wie we samenwerken. We laten je kennismaken met nieuwe kazen, speciale seizoensproducten en bijzondere smaakcombinaties. 

Kaasproeverij

Tijdens de proeverij 'Dégustation Intermédiare' serveren we twee plateaus met in totaal negen verschillende soorten kaas, oplopend van fris naar intens. Daarbij selecteren we twee bijpassende glazen wijn, bier of een alcoholvrije pairing.

De selectie kazen is elke dag anders, want we kiezen alleen wat het mooiste rijp is.

Tijdens de proeverij schuiven we bij je aan om je uitgebreid te vertellen over de herkomst, de smaken en de makers achter de kaas en de wijn. Zo ontdek je precies wat jouw smaak is en vind je nieuwe favorieten. 

Dégustation Intermédiare: €32,50 p.p.
Inclusief charcuterie:
€46 p.p

Borrel & lunch

Kom borrelen met een goed glas wijn en een bijpassende kaasplank, of schuif aan om te lunchen met onze fameuze tosti, een baguette of een stuk huisgemaakte taart.

In het Proeflokaal stemmen we de kazen op je plateau af op wat je drinkt, elk plateau is daardoor anders en zo ontdek je steeds weer nieuwe smaken en combinaties. 

Lunchen is mogelijk tot 15 uur, borrelen kan de hele dag door.

Menu

Wijnen

Onze wijnkaart is met zorg samengesteld om goed aan te sluiten bij de kazen. Waar frisse geitenkazen vragen om een mooi glas mineraal wit, wil een geurende roodflora juist een sappige rode wijn. En gaat een Comté prachtig samen met een glas Macvin uit dezelfde streek.

‘What grows together, goes together’, dus je vindt veelal Franse wijnen op de kaart, met her en der een uitstap naar andere landen. Daarnaast schenken we ook een selectie van ciders en poiré.

Er staan altijd zo’n vijftien wijnen en ciders open per glas.

Wijnkaart

Het Proeflokaal besloten?

Ons Proeflokaal afhuren voor een grote proeverij, borrel of feest behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan tijdens of buiten openingstijden.

Neem voor informatie contact op via pek@abrahamkef.nl of 020-7370817

Praktisch

Proeflokaal Kef

Van der Pekplein 1B
1031 GZ Amsterdam

15:00-21:00 Donderdag
12:00-21:00 Vrijdag
12:00-21:00 Zaterdag
12:00-20:00 Zondag

Route